Trakya genelinde büyük operasyon
Recep Çotuk’tan muhtarlara tanışma kahvaltısı
Başkan Gerenli’den Paranoya setine ziyaret
Bugün 1 Mayıs
Bu haber 14 Aralık 2019, Cumartesi 09:36 tarihinde eklendi. 1484 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kepirtepe ruhu tekrar TRT’de

Geçmişte birçok kez TRT’ye konuk olan Kepirtepe Anadolu Lisesi, bir kez daha TRT Müzik’e konuk olacak.
Kepirtepe ruhu tekrar TRT’de  

Lüleburgaz’ın eğitimdeki aydınlık yüzü Kepirtepe Anadolu Lisesi, sanatı da destekleyen yapısıyla eğitim hayatını sürdürüyor. . İlk olarak “Kurdelemin Uçları İpekten” adlı türküyle TRT Türk Halk Müziği Repertuarında yerini alan ve bu özelliğiyle TRT Repertuarında bulunan tek okul türküsüne sahip olan Kepirtepe, daha sonra1962 yılında Milli Eğitim 7. Şura’ sında Müzik Öğretmenleri Selahattin Evcil ve Fikret Evcil yönetiminde Kepirtepe Çoksesli Korosu verdiği konser ile büyük beğeni toplamıştı.

Kepirtepe Anadolu Lisesi son olarak 7 Aralık 2019 Cumartesi günü TRT Müzik kanalında yayınlanan “Lisede Müzik” programına konuk oldu.

Program kapsamında Müzik Öğretmeni Burcu Şimşek Dağ öncülüğünde pop grubu, halk müziği vokal topluluğu, keman piyano seslendirilişi ve okul korosuna yer verildi. Birçok farklı türde örneklerin yer aldığı program büyük beğeni topladı.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek