33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 14 Aralık 2019, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 3732 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ATATÜRK’ÜN ESERİNİ SATANLAR ATATÜRK’ÜN KOLTUĞUNDA OTURAMAZ

CHP Lüleburgaz Yıldırım Mahallesi İlçe Kongre Delegesi Nemci Arda, yaklaşan CHP Lüleburgaz İlçe seçimi öncesinde sert açıklamalarda bulundu.
ATATÜRK’ÜN ESERİNİ SATANLAR  ATATÜRK’ÜN KOLTUĞUNDA OTURAMAZ  

15 yıl DİSK Genel İş Sendikası’nda Şube Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Nemci Arda yaptığı açıklamada; “Tüm delegelerimiz gibi bizlerde 29 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleşecek CHP Lüleburgaz İlçe Kongresi’ni dikkatle takip ediyoruz. Tüm ilçe başkan adaylarımıza başarılar dilerken CHP’li delegeler olarak bazı hassasiyetlerimizi de belirtmek istiyorum.  Cumhuriyet Halk Partisi tıpkı Türkiye Cumhuriyeti gibi Ülkemizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en önemli eseri ve bizlere emanetidir. Cumhuriyet Halk Partisi emperyalizmin karşısında teslim olmamış son  kaledir.  Bu kalenin savunucuları ve koruyucuları olan biz CHP’liler Atatürk’ün tüm mirasına sahip çıktığımız gibi Şeker Fabrikaları’na da sahip çıkarak özelleştirilmesine de karşı çıkmış ve Şeker Vatandır satılamaz diyerek eylemler ve mitingler yapmıştık.  Bugün ise Şeker Fabrikalarını satın alan sermaye guruplarına yardımcı olan kişilerin Cumhuriyet Halk Partisi’ni dizayn etmeye çalıştığına şahit oluyoruz  Hiçbir menfaat beklemeden CHP2de siyaset yapan biz delegeler CHP’nin sermaye grupları tarafından dizayn edilmesine izin vermeyeceğiz  Atatürk’ün eserini satanlar Atatürk’ün koltuğunda oturamazlar.  Tüm parti kamuoyunu  bu konuda uyarıyor ve sermayenin  oyunlarının karşısında birleşerek CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek