33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 14 Aralık 2019, Cumartesi 09:31 tarihinde eklendi. 771 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti’den Başkan Gerenli’ye ziyaret

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, 12 Aralık 2019 Perşembe günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi ziyaret etti.
İYİ Parti’den Başkan Gerenli’ye ziyaret  

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Ali Girgin ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi makamında ziyaret etti.

İYİ Parti’nin yeni yönetimi Başkan Gerenlİ’ye gerçekleştirdikleri ziyarette yönetim kurulunu tanıttı. İYİ Parti’nin ülkenin üzerine bir güneş gibi doğacaklarına inançlarının tam olduğunu belirten İlçe başkanı Ali Girgin, teşkilatın Lüleburgaz’da güç kazandığını belirtti.

Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Girgin “Sayın Belediye Başkanımız Murat Gerenli’yi makamında ziyaret ettik. Kendisine hoş sohbetinden dolayı şahsım ve partim adına çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek