Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 13 Aralık 2019, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 1721 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Oktay Mutlu, İYİ Parti İlçe Başkan adayı

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı kurucularından Emlak Danışmanı Oktay Mutlu dün gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret ederek İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
Oktay Mutlu,  İYİ Parti İlçe Başkan adayı  

Ziyareti sırasında Oktay Mutlu’ya İYİ Parti’nin tanınmış simalarından Taner Baş da eşlik etti.

 

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı kurucularından Kurucu İlçe Sekreteri Oktay Mutlu Şubat 2020’de  yapılacak ilçe kongresinde İlçe Başkan Adayı olacağını açıkladı.

 

Oktay Mutlu yaptığı açıklamada; “ Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in parti kurma çalışmalarında en başından beri sürecin içindeydim. Ankara’da 35 derece sıcaklıkta genel başkanımız ve dava arkadaşlarımızla birlikte aç susuz TOMA’ların önündeydim. Evet-Hayır referandum süresince kapıların üzerimize kilitlendiği Aşkiye Neşet Çal salonunda kurul başkanlığı yaptım. Yani bu işin hamurundan, mayasından başladım. Bu oluşuma katılan herkesin fetöcülük ile suçlandığı zor zamanlarda 66 gönüllü vatanseverle birlikte maddi ve manevi olanaklarımızı birleştirip ilçe teşkilatımızın kuruluşunu gerçekleştirdik. Sonrasında yapılan “Baskın Seçim” ile il genelinde milletvekili seçimlerinde 40 bin, Lüleburgaz İlçemizde 15 bin oy aldık. Hedefimiz ilk günkü heyecanla Şubat ayındaki demokrasi şenliğinde delegelerimizin onayı ile bayrağı teslim almaktır. İlçe Teşkilatı olarak öncelikle partimizin üye sayısını arttırma çalışmalarına hız vereceğiz. Mahalle ve köy başkanlarımızı belirleyip üyelerimiz ile ayda en az 1 toplantı yaparak gündem ve parti içi meseleleri hakkında fikir alışverişlerinde bulunacağız. Teşkilatımızı yönetim, mahalle ve köy başkanları ve de üyelerimizin desteği ile en kısa zamanda yarın seçime girecekmiş gibi hazır hale getireceğiz. Planlı ve çok çalışarak partimizin oy oranını arttıracağız. En az 1 milletvekili çıkarıp Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üye ve İl Genel Meclis Üye sayılarımızı yükselteceğiz. Bu hedefler doğrultusunda en kısa zamanda üyelerimizi tek tek ziyaret edeceğim. Partimize güç katmak için yeni üyelerimizle ve görev almak isteyenlerle de istişarelerde bulunacağız. Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde kurulmuş olan İyi Parti kuruluşundan bu yana ülkemiz için bir umut olmuştur. Bize düşen her süreçte ülke gündemini belirleyen İyi Parti’yi gece gündüz özveri ile çalışarak iktidar yapmaktır.”Dedi.

 

Gazetemizin kurucusu Murat Mahir Altan da ziyaretten dolayı Oktay Mutlu’ya teşekkür ederek edip başarıla diledi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek