HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 11 Aralık 2019, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 618 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Engelli vatandaşlar Bercadia’da buluştu

Lüleburgaz Bercadia AVM, 10 Aralık 2019 Salı günü Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde konuk olan engelli vatandaşları misafir etti.
Engelli vatandaşlar Bercadia’da buluştu  

Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü, Bercadia Alışveriş ve Yaşam merkezi’ne misafir oldu. Rehabilitasyon Merkezinde konuk olan engelli vatandaşlar, TAB Gıda bünyesindeki Usta Dönerci sponsorluğunda öğle yemeği yedi. Engelli vatandaşlar daha sonra Bercadia AVM Üst Katı’nda bulunan Cineİstanbul sinema salonunda “Addam’s Ailesi” isimli animasyon filmi izlediler.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırklareli Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Yalçın Sağlam “ Engelli bireylerimizin sosyal hayata katılımlarını sağladığımız sürece engelleri ortadan kaldırabiliriz. Bu kapsamda bizden, kurumumuzdan ilgi ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Lüleburgaz Bercadia AVM Müdürümüz Sayın Erkan Genç ve AVM yönetimine sonsuz şükranlarımız sunarız” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek