HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 28 Kasım 2019, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 1666 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

7 Kocalı Hürmüz’den kahkaha tufanı

Lüleburgaz Belediyesi Kent Oyuncuları tarafından birçok kez sahnelenen 7 Kocalı Hürmüz oyunu yeniden Lüleburgaz izleyicisiyle buluştu.
7 Kocalı Hürmüz’den kahkaha tufanı  

Lüleburgaz Belediyesi Kent Oyuncuları tarafından 25-26 Kasım 2019 tarihlerinde 7 Kocalı Hürmüz oyunu sahneye konuldu. Lüleburgaz Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen oyun Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde 20.00’da başladı.

2 bölümden oluşan oyun, Lüleburgaz seyircisini kahkahaya boğdu.

Budak Çal’ın yönetmenliğinde oynanan oyunun dansları Genç Katılım Spor Kulübü Derneği (GENKAD) Halk Oyunları Ekibi, dekoru Budak Çal ve Çağrı Durmaz, efektleri Serkan Ölmez, ışık düzenlemesi ise Tolga Temel ve Erdoğan Anıl Tekin tarafından gerçekleşti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek