Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 21 Kasım 2019, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 1359 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Lisesi’nde mezun öğrenci arşiv çalışması yayınlandı

1958 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan ve ilçemizin en köklü lisesi olan Lüleburgaz Lisesi bu yıl 60. dönem mezunlarını verecek.
Lüleburgaz Lisesi’nde mezun öğrenci arşiv çalışması yayınlandı  

Eğitim öğretim hayatına 1958 yılında 71 öğrenci ile başlayan lise ilk mezunlarını verdiği 1961 yılından bu eğitim öğretim döneminin sonuna kadar toplam 13 bin 185 öğrenciyi mezun etti.

Tüm mezunların sınıflarının, numaralarının, mezun oldukları dönemleri isim ve soy isimleri ile mezuniyet sıralarını gösteren listeler, 20 Kasım 2019 itibariyle Lüleburgaz Lisesine ait “luleburgazlisesi.meb.k12.tr” web adresinde bulunan mezunlarımız sekmesinde yayınlandı.

Bundan sonraki hedeflerinin geliri lisede eğitimini sürdüren ve liseden mezun olup üniversite okuyan maddi durumu yetersiz öğrencilere burs sağlanacak mezunlar yemeği düzenlemek olduğunu belirten Lüleburgaz Lisesi Müdür Yardımcısı Cem Evren “Bundan sonraki hedefimiz okulumuzun Vakfı, Lüleburgaz Lisesi Eğitim Vakfı(LÜLEV) aracılığı ile mezuniyet yıllarına göre o yıl mezun olanların bir araya geleceği yemekler düzenlemektir. Bu anlamlı yemek organizasyonları sayesinde, okulumuzda şu an okuyan ve okulumuzdan mezun olup eğitimlerine üniversitede devam eden, maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimize burs imkânı sağlamak istiyoruz. Sizleri dönem arkadaşlarınızla buluşturabilmemiz için okulumuzun internet sayfasında “Mezunlarımız” sekmesinde yer alan  “Mezun Bilgi Formu Doldur” bölümünden bilgilerinizi doldurup bize ulaştırabilirsiniz.

Bir yıldan uzun süren bu önemli arşiv çalışmamda benden yardımlarını esirgemeyen değerli öğrencilerime, öğretmen arkadaşlarıma ve okulumuz Formatör Öğretmeni Sevgin Serbest Bey’e teşekkür ederim. Bu çalışmamın geçmiş yıllardaki mezunlarımızı bir araya getirmesi ve Lüleburgaz Lisesi’nin geleceğini aydınlatması dileği ile tüm Lüleburgaz Lisesi ailesine armağan ediyorum” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek