Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 21 Kasım 2019, Perşembe 09:17 tarihinde eklendi. 736 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO kalite belgelerine yenisini ekledi

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO), kaliteli hizmet anlayışını belgelendiren TSE belgesinin ardından ISO 9001-2015 TSE Kalite Yönetimi Sistemi Belgesi gözetim tetkikinden de başarı ile geçti.
LTSO kalite belgelerine yenisini ekledi  

TSE İstanbul Belgelendirme Müdürlüğü Baş Denetçisi Abdullah Türkmen tarafından gerçekleştirilen belge gözetim tetkikinde LTSO’nun tüm birimleri incelendi.

Üye odaklı bir şeffaf hizmet anlayışını benimsediklerini, hizmet kalitesini daha ileriye götürmenin gayreti içerisinde olduklarını ve bunun belge ile de kanıtlandığını ifade eden Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli “Akredite oda belgesinden sonra ISO 9001-2015 Kalite Belgemizi de alan odamız uluslararası kalitede üyelerimize hizmet vermeye devam edecektir” dedi.   

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek