Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Kasım 2019, Çarşamba 09:10 tarihinde eklendi. 1739 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eserleri Amerika yolunda

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi genel yetenek alanı öğrencileri, farklı tarzda yaptıkları resimleri Amerika’ya gönderdi.
Eserleri Amerika yolunda  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi genel yetenek alanı öğrencileri tarafından yapılan “My Favorite Animal, My Favorite Person” ve  “My Planet” temalı farklı resim teknikleri ile yapılan resimler Amerika Birleşik Devletleri'nin en önemli sanat kurumlarından olan “One World Clasroom” sanat derneğine gönderildi. İngilizce kendilerini ve eserlerini tanıtan minikler ve ilk defa böyle bir organizasyonun içerisinde yer alan veliler heyecan ve sevinçlerini dile getirdi. Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Bünyamin Uslu ise küçük nehirlerde değil okyanuslarda yüzülmesi gerektiğini dile getirerek öğrencileri tebrik etti.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmenleri İnci Yılmaz Şimşek ve Mehmet Azzem Akgöz tarafından yaptırılan çalışmalar büyük bir titizlikle incelenip Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeleri için Massachusetts'e gönderildi.

“One World Clasroom” Yöneticisi Paul Hurteau teşekkür mesajı atarak, çalışmaları dört gözle beklediğini, öğrenciler ve onların eserleri ile tanışmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. Gönderilen fotoğraf ve videolar “worldclasroom.edublogs.org” sitesinde “yeni sanat çalışmaları yolda” başlığı altında yayınlandı.

Proje bitiminde gönderilen eserler Boston’daki “Museum of Fine Arts” (Görsel Sanatlar Müzesi)’da sergilenecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek