Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 20 Kasım 2019, Çarşamba 09:07 tarihinde eklendi. 3070 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı Havva, Kelime Oyununda birinci oldu

Lüleburgaz Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Eray Baharatçılık sahibi Cengiz Gürkan’ın kızı Havva Kahraman, “Kelime Oyunu” isimli yarışmada en yüksek puanı alarak hafta birincisi oldu.
Lüleburgazlı Havva, Kelime Oyununda birinci oldu  

Teve 2 televizyon kanalında yayınlanan ve Ali İhsan Varol’un başarılı sunumuyla gerçekleştirilen “Kelime Oyunu” isimli yarışma programında Lüleburgazlı Havva Kahraman programa damga vurdu. Lüleburgaz Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Eray Baharatçılık sahibi Cengiz Gürkan’ın kızı olan ve özel bir şirkette İnsan Kaynakları departmanında çalışan Havva Kahraman, hafta içinde yayınlanan programda 8800 puan alarak gün birincisi olmuş ve hafta birincisinin belirleneceği yarışmaya katılmaya hak kazanmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu yayınlanan programda tüm sorulara cevap verme başarısı gösteren, genel kültürüyle de kendisine hayran bırakan Kahraman, 9100 puan toplarken süresinde de 31 saniye toplayarak zorlu rakiplerini elemeyi başardı.

Hafta finalinde büyük bir başarıya imza atan Havva Kahraman, büyük finale ismini yazdırmayı da başardı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek