33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 19 Kasım 2019, Salı 09:36 tarihinde eklendi. 1200 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Soner Arslan “Kombi bakımlarınızı yaptırın”

Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Kalecik Doğalgaz Ltd. Şti.’nin İşletme Müdürü Soner Arslan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret ederek doğalgaz faturalarının düşürülmesi konusunda önemli bilgilendirmelerde bulundu.
Soner Arslan “Kombi bakımlarınızı yaptırın”  

Kalecik Doğalgaz İşletme Müdürü Soner Arslan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında son dönemde doğalgaza gelen zamlarla faturaların kabardığını belirten Arslan, vatandaşların kombi bakımı ve petek temizliklerini yaptırarak faturaların düşürülebileceğini belirtti.

Arslan, yaptığı açıklamada  “Son gelen doğalgaz zamları ile doğalgaz faturaları oldukça yükselmeye başladı. Bu kapsamda ilçemizde bulunan yaklaşık 50 bin doğalgaz kullanıcısı kombi ve peteklerine bakım yaptırarak faturalarını düşürebilirler ve daha iyi ısınma sağlayabilirler. Firmamız kombi bakımını 80 TL’ye, petek temizliğini ise 150 TL’ye yapmaktadır. Ayrıca müşterilerimize oda termostatı kullanmalarını da öneriyoruz. Oda termostatıyla vatandaşlarımız %30’a varan bir tasarruf elde edebileceklerdir.” şeklinde konuştu.

Arslan, piyasada çok fazla yetkisiz kişilerin kombi bakımı yaptığını belirterek vatandaşların bu kişilere aldanmamaları gerektiğini ve mutlaka yetkili firmalara bakımlarını yaptırmalarını söyledi. Kombi ana kart tamiri de gerçekleştirdiklerini belirten Soner Arslan, “Kalecik Doğalgaz olarak kombilerin ana kart tamirini de gerçekleştirerek müşterilerimizin çok büyük kart paraları ödemelerinin önüne geçiyoruz. Vatandaşlarımız 0288 417 46 77 no’lu numaradan bizlere ulaşabilirler. ” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek