İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 19 Kasım 2019, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 1408 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençlik Merkezi ara tatilde gençleri bekliyor

Lüleburgaz Gençlik Merkezi, tüm Türkiye’de olduğu gibi Lüleburgaz’da da ara tatile çıkan tüm gençleri 1 haftalık tatil boyunca bekliyor.
Gençlik Merkezi ara tatilde gençleri bekliyor  

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu sene başlanan uygulamayla tüm Türkiye’de olduğu gibi Lüleburgaz’da da okullar 1 haftalık tatile girdi. Ara tatil döneminde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri tatile girerken, Lüleburgaz Gençlik Merkezi 1 haftalık tatillerinde tüm öğrencileri beklediklerini belirtti.

Lüleburgaz Gençlik Merkezi Müdürü Aslı Özçelik, “Öğrencilerimiz ara tatillerinde bilim, kültür, sanat, spor, kişisel gelişim, teknoloji ve çok daha fazlası için gençlik merkezlerime bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek