Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 19 Kasım 2019, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 1122 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğrencilerden anlamlı destek

Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji İlkokul öğrencileri, topladıkları okul ve kırtasiye malzemelerini Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi’ne teslim ederek öğrencilere anlamlı bir destekte bulundular.
Öğrencilerden anlamlı destek  

Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji’nin ilkokul öğrencileri, ihtiyaç sahibi öğrenciler için okul malzemeleri ve kırtasiye malzemeleri topladı. Öğrenciler topladıkları malzemeleri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırması için Lüleburgaz Kızılay Şubesi’ne teslim etti.

Öğrencilerin anlamlı desteği için açıklamalarda bulunan Kızılay Lüleburgaz Şube Başkanı Mustafa Gamsız “İlçemizde bu malzemelere gerçekten ihtiyaç duyan öğrencilerimiz var. Bu malzemeler şubemiz tarafından o öğrencilerimize iletilecek. Bu duyarlı davranışlarından dolayı başta Bahçeşehir Koleji öğrencilerine, öğretmenlerine ve okul yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek