Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 19 Kasım 2019, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 1184 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor lideri devirdi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11.Grupta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor, haftaya lider giren Tekirdağspor’u sahasında 3-0 yenerek liderlikten etti.
Lüleburgazspor lideri devirdi  

Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda 17 Kasım Pazar günü saat 14.00’da 9.haftada Lüleburgazspor ile Tekirdağspor karşı karşıya geldi. Taraftarlar stadı hınca hınç doldururken, Lüleburgazspor saha ve taraftar avantajını çok iyi kullandı.

Yeni Teknik Direktör Seyfullah Konyalı ve ekibinin gelmesiyle hızlı bir ivme yakalamayı başaran Lüleburgazspor, taraftarlarında büyük desteği ile karşılaşmayı 3-0 kazanmayı başardı. Haftaya lider giren Tekirdağspor ise bu sonuçla liderliği kaybetti.

Bu galibiyetle puanını 8’e yükseltmeyi başaran Lüleburgazspor, 1 sıra yükselerek ligde 12.sırada kendine yer buldu. Tekirdağspor ise 16 puanda kalarak 2.sıraya geriledi.

Yeşil Kırmızılı takım gelecek hafta sonu 24 Kasım Pazar günü saat 14.00’da lig sonuncusu Vizespor’a konuk olacak.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek