Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 16 Kasım 2019, Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi. 961 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kent Konseyi maça hazırlanıyor

Lüleburgaz Kent Konseyi, Lüleburgazspor’un pazar günü karşılaşacağı ezeli rakibi Tekirdağspor’a karşı oynayacağı maçı tribünde izleyecek.
Kent Konseyi maça hazırlanıyor  

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor, ligin 9.hafta mücadelesinde ezeli rakibi Tekirdağspor’u konuk edecek. Lüleburgaz Kent Konseyi de tüm meclis ve çalışma gruplarıyla beraber Lüleburgazspor’a destek olmak için tribünde olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç “Lüleburgaz Kent Konseyi tarihinde destan yazan renklerine yani takımına sahip çıkıyor. Tüm meclis ve çalışma guruplarıyla statta yerini alıyor ve tribünlerden Lüleburgaz’a sesleniyor “Kent Konseyi burada Lüleburgaz halkı nerede” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek