Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 16 Kasım 2019, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 906 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emekli Sen üyelerine sağlıkta indirim

DİSK’e bağlı Emekli Sen Lüleburgaz Şubesi, Medikent Hastanesi’nin ardından Özel Balkan, Özel, Derman ve Özel Bir Nefes Hastaneleriyle de indirim protokolü imzaladı.
Emekli Sen üyelerine sağlıkta indirim  

Emekli Sen Lüleburgaz Şubesi, üyelerine özel sağlık indirimleri için protokol imzalamaya devam ediyor. Önceki günlerde Özel Medikent Hastanesi ile bir araya gelerek indirim protokolü imzalayan Emekli Sen Lüleburgaz Şube Başkanı Kemal Andoğlu, Özel Balkan, Özel Derman ve Özel Bir Nefes Hastaneleriyle de protokol imzaladılar.

İndirimlerin tüm sendika üyelerine ve 1.derece yakınlarına uygulanacağı belirtilirken, %10 ile %30 arasında indirim uygulanacağı açıklandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Emekli Sen Lüleburgaz Şube Başkanı Kemal Andoğlu, “Medikent’in ardından Balkan, Derman ve Bir Nefes Hastaneleriyle de indirim protokolü imzaladık. İndirimler %10 ile %30 arasında değişkenlik gösteriyor. Sözleşmelerden, ülke çapındaki tüm Disk Emekli Sen üyeleri üye kartlarını ibraz ederek yararlanabileceklerdi.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek