Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 14 Kasım 2019, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 988 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vatan Partisi kurultaya gidiyor

Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Şaban Kızıltan, Vatan Parti’si İlçe Başkanlığının 3.Olağan Genel Kurullarının 16 Kasım Cumartesi günü yapılacağını açıkladı.
Vatan Partisi kurultaya gidiyor  

Vatan Partisi İlçe Başkanı Şaban Kızıltan, yaptığı yazılı açıklamada yasal işlemlerin tamamlandığını, genel kurula tek liste ile gidileceğini açıkladı.

Ülke sorunlarının görüşüleceği ve Amiral Soner Polat adı verilen Genel Merkez Genel Kurultayı’ndan önce yapılması gereken il ve ilçe kurultaylarından Lüleburgaz Kurultayı, 16 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 11.00’da Özerler Mahallesi Çalıçeşme Sokak No: 5/11 Pişkinoğlu İş Merkezi adresindeki parti binasında yapılması planlanan Genel Kurul, çoğunluk sağlanamaması durumunda aynı gün ve adreste saat 13.00’da çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek