Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 13 Kasım 2019, Çarşamba 09:09 tarihinde eklendi. 903 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doğa Koleji Marmara 3.’sü oldu

Öğretmenler Arası Türkiye Kupası mücadeleleri kapsamında Lüleburgaz Doğa Koleji Öğretmenler Masa Tenisi Takımı Marmara 3.’sü oldu.
Doğa Koleji Marmara 3.’sü oldu  

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen Öğretmenler Arası Türkiye Kupası’nda Masa Tenisi branşında İl Şampiyonu olarak Marmara Bölge Turnuvasına katılmaya hak kazanan Lüleburgaz Doğa Koleji Öğretmenler Masa Tenisi Takımı burada da büyük bir başarıya imza attı. Kocaeli'nde gerçekleştirilen turnuvada Kocaeli ve Çanakkale takımlarını yenerek grup birincisi olan Lüleburgaz Doğa Koleji Öğretmenler Masa Tenisi Takımı final grubuna yükseldi.

Burada da İstanbul ve Sakarya gibi güçlü ekiplerle finallerde karşılaşan Lüleburgaz Doğa Koleji Öğretmenler Masa Tenisi Takımı Marmara 3.’sü olarak turnuvayı tamamladı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek