Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 13 Kasım 2019, Çarşamba 09:06 tarihinde eklendi. 1231 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’da köklü değişim

Lüleburgazspor’da arka arkaya gelen istifaların ardından Kulüp tarafından yapılan açıklamayla yeni Teknik Kadro açıklandı.
Lüleburgazspor’da köklü değişim  

Spor Toto BAL 11.Grupta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor’da geçtiğimiz hafta Teknik Sorumlu Doğukan Güçlü Yorulmaz’ın istifasının ardından geçtiğimiz akşam Oğuz Nevruz Karakuz ve antrenör Çetin Öten’in görevden alındığı belirtildi. Lüleburgazspor Kulüp Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “Kulüp Müdürlüğü görevini yapan Oğuz Nevruz Karakuz ve antrenör Çetin Öten ile yollar ayrılmıştır. Bugüne kadar verdikleri emeklerden dolayı her ikisine de teşekkür eder bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.” denildi.

Bu olayların ardından Kulüp tarafından bir açıklama daha yapılarak yeni Teknik Kadro açıklandı. Bu kapsamda Lüleburgaz Atletikspor’un başında bulunan Seyfullah Konyalı ile Berkan Ergene ve Hüseyin Deniz ile anlaşmaya varıldığı açıklandı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek