Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 12 Kasım 2019, Salı 09:11 tarihinde eklendi. 596 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyük Önder Atatürk, Kırklareli’nde anıldı

- Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81'inci yılında Kırklareli'nde anıldı.
Büyük Önder Atatürk, Kırklareli’nde anıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesince Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yeliz Taner, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

55. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nda görevli Tankçı Yüzbaşı İrfan Şirin de Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını anlatan bir sunum yaptı.

Tören, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve oratoryo gösterisi ile sona erdi.

Törene, Vali Osman Bilgin, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Şenol Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Haber: Ertan BAYER

Fotoğraf: Kırklareli Valiliği 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek