HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 09 Kasım 2019, Cumartesi 09:33 tarihinde eklendi. 743 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Osman Bilgin Atatürk’ü anma mesajı yayınladı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. yılı olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vali Osman Bilgin Atatürk’ü anma mesajı yayınladı  

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yayınladığı anma mesajında şu ifadelere yer verdi; “10 Kasım 1938 günü ebedi âleme uğurladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu,  bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 81. ölüm yıldönümünde Türk Milleti olarak bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız.

 Atatürk tarih boyunca yetişen büyük önderlerden biridir. O, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü, barışçıl olması ve demokrat kimliği ile dünyada hayranlık uyandırmış ve dünya durdukça unutulmayacak kişiler arasında da yerini almıştır. İleri görüşlülüğünün bir tezahürü olan fikirleriyle ve başta Cumhuriyetimizin kuruluşu olmak üzere, gerçekleştirdiği inkılâplarla modern dünyanın sunduğu tüm imkânlardan azami derecede yararlanmamızı sağlamıştır.

Bu sayede; medeniyet yarışının tüm hızıyla devam ettiği günümüz dünyasında, Yüce Türk Milleti bağımsızlığından ve kültüründen taviz vermeden hak ettiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak için kararlılıkla ilerlemektedir.

Bizlerde bugün; Cumhuriyetin kazanım ve değerlerine sahip çıkarak ülkemizde ve bölgemizde yaşanan olaylara karşı güçlü bir dirayet göstererek, Atatürk’ün ve aziz ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyeti, demokrasiyi, milli iradeyi, millet egemenliğini canla başla korumalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 81. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi, gazilerimizi şükran, minnet ve saygıyla anıyorum”

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek