Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 09 Kasım 2019, Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi. 1797 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’un yeni hocası istifa etti

Lüleburgazspor’da yaklaşık 3 hafta önce teknik direktörlük görevine getirilen Doğukan Güçlü Yorulmaz, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Lüleburgazspor’un yeni hocası istifa etti  

Lüleburgazspor’un başında henüz üç maça çıkan genç teknik adam bir açıklama yaparak istifasının nedenlerini açıkladı. Takımın başında çıktığı karşılaşmalarda Lüleburgazspor’un bir galibiyet, bir mağlubiyet ve bir beraberlik almasını sağlayan genç hoca, teknik heyetin içinde bulunan bazı isimlerin kendisine karşı olduğunu ve ırkçılığa maruz kaldığını söyledi.

Doğukan Güçlü Yorulmaz açıklamasında “Bu takımın kimyasını bozan kişilerden dolayı istifa ediyorum. Çalışmak için, iyi işler yapmak için buradaydık ama doğru ve disiplinli işi sevmeyen şahıslar hemen rahatsız oldu. Benim bir stilim var. Benim bir Futbol anlayışım var.

Benim ile ilgili çıkan yanlış haberlere tepkimi veririm. Yalan ve boş konuşma olmasın. İlk olarak bir basın kuruluşunda çıkan yanlış haber şaşkına uğrattı beni. Yalan haber. Beni Kenan Başkan yollamadı, ben kendi dileğimle bugün istifamı açıkladım. Beni çekemeyen çok kişi var. Yalan haber atmaya devam edin. Zevk alıyorsunuz kendi yalanlarınızdan. Allah kim doğru, kim yanlış olduğunu çok iyi biliyor.

Bu takımda bana karşı çalışan, bu camianın değerlerini bilmeyen birkaç kişi var. Bir de ırkçılığa maruz kaldım. Ben Almanya'da doğdum ve büyüdüm diye. Yorumsuz.

Ben 14 Ekim’de Lüleburgazspor’a Teknik Sorumlu olarak göreve başladım ve başarılı bir şekilde işimizi yaptık bu kısa sürede. Dünyanın her ucunda tecrübe toplayıp kendi stilimi bulmuş bir teknik direktörüm. Bizim hedeflerimiz belliydi. Küçük ekmek yapmak değil, güzel, olumlu işler yapmak istedik. Ben haksızlığa karşıyım ve dimdik duruşumdan şaşmam. Ben bizim genç futbolcuların hakkını yedirtmedim. Kim hak ediyorsa o oynayacak bu takımda. Bu kadar basit ve kolay bir sistem uygulandı.

Lüleburgazspor için bu sezon başarılar diliyorum. Bana bugüne kadar, destekçi olan tüm kişilere teşekkür ediyorum.

Benim hocalığıma saygı gösteren ve işini daim dört dörtlük yapan aslanlarıma teşekkür ediyorum. Siz zaten kim doğru, kim yanlış biliyorsunuz. Sizleri seviyorum.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek