HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 07 Kasım 2019, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 1735 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kent Konseyi Başkanı meclis toplantısında

Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, Belediye Meclis toplantısına katılarak Lüleburgaz’da bir ilki gerçekleştirdi.
Kent Konseyi Başkanı meclis toplantısında  

Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, 1 Kasım Cuma akşamı gerçekleşen Lüleburgaz Belediye Meclisi toplantısına katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç’in Belediye Meclisi toplantısına katılması Lüleburgaz’da bir ilk oldu. Binnur Dinç toplantıdan önce belediye meclis üyelerine seslenerek Kent Konseyi tarafından Türkiye Kent Konseyleri Platformu 26. Dönem Başkanı İsmail Kumru ve Türkiye Kent Konseyleri Platformu 21. Dönem Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Günlük’ün katılımıyla gerçekleşen  “Kent Konseylerinin Yerel Yönetime Etkisi ve Önemi” ve “Mahalle Meclislerinin Kent Yaşamındaki Rolü” konferansına davet etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Binnur Dinç” 5393 sayılı kanunun 76.maddesine dayanarak belediye meclis üyelerini konferansa davet ettim. Kent Konseyleri, yerel yönetimlerin en büyük desteği ve yardımcısıdır. Kent Konseylerinin görüşleri 76.maddeye dayanarak meclisin gündemine alınması yasayla sabitlenmiştir. Belediye gibi Kent Konseyimizde yeni bir oluşum ve yapılanma içindedir. Doğru bildiğimiz yanlışlar, hiç bilmediğimiz doğrular var ve önümüzdeki süreçte en çok meclis üyeleriyle birlikte çalışacağız. Bu nedenle konferansa katılımınız önemlidir” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek