Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 07 Kasım 2019, Perşembe 09:14 tarihinde eklendi. 1736 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz CHP’ye şok dava

Lüleburgaz CHP’ye 2016 tarihinde yaşanan terör olaylarını Yürüyüş Yaparak protesto etti diye dava açıldı.
Lüleburgaz CHP’ye şok dava  

İddianame de BAYRAK açarak PKK terör örgütünü  protesto etmek için izinsiz yürüyüş yapıldığı iddia edilirken, Kaymakamlığa dilekçe verildiği de belirtiliyor.

 

Yürüyüşün yapıldığı 14 Ocak 2016 tarihinde CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı olan Özgür Kaya, dün CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp’i ziyaret edip tebrik ettikten sonra bu konu hakkında da bilgilendirmede bulundu.

 

 

Yaptıkları yürüyüşle ilgili o dönemin İlçe Başkanı olarak kendisine ve İlçe Yöneticileri’ne dava açıldığını belirten CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya; “Biz yürüyüşü yaptıktan sonra Savcılık önce Cumhurbaşkanı’na Hakaretten dava açıyor.  Mahkeme red ediyor. Ardından elinde Türk Bayrakları ile Yürüyüş Yaprak PKK’yı protesto ediyorlar diye dava açılıyor.  İddianame de elimizde.  Halkımız bu gerçekleri bilmeli.  Bu nasıl davadır bizde anlayamadık.  Terörü protesto etmek, Türk Bayrağı’nı  taşımak  ne zaman suç oldu? ” dedi.

 

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp de sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.

 

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek