HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 05 Kasım 2019, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 2284 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

8 Kasım kutlama programı belli oldu

Lüleburgaz Kaymakamlığı tarafından 8 Kasım Lüleburgaz’ın Kurtuluş Bayramı için hazırlanan program belli oldu.
8 Kasım kutlama programı belli oldu  

Lüleburgaz’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97.yılı olması dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler 8 Kasım 2019 Cuma günü saat 09.30’da Tören Alanı’nda bulunan Atatürk Anıtına belediye çelenginin sunulmasıyla başlayacak.

Saygı duruşunda bulunulması ve Şehit Pilot Üsteğmen İbrahim Gerçek Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ebru Öz yönetiminde İstiklal Marşı okunacak.

Program saat 10.00’da gelen kutlama mesajlarının okunması ile devam edecek. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Şehit Pilot Üsteğmen İbrahim Gerçek Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri şiir okuyacak.

Mahalli şairimiz Bektaş Yavuz’un şiirini seslendirmesinin ardından Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan yarışmalarda dereceye giren sporculara ödülleri verilecek.

Kutlama programı kortej geçişi ve gösterilerin ardından sona erecek.

7 Kasım 2019 Perşembe günü saat 19.00’da LYKA’da kokteyl düzenlenecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek