İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 02 Kasım 2019, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 1357 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükkarıştıran Belediyesi’nden öğrencilere yol yardımı

Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından her sabah beldeden yola çıkarak Lüleburgaz’da ki okullarına giden öğrencilere gidiş yol ücretleri ödenerek destek olunuyor.
Büyükkarıştıran Belediyesi’nden öğrencilere yol yardımı  

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, seçim vaatlerinden biri olduğunu ve eğitim desteğini öncelikli olarak görerek uygulamayı 1 Kasım’da başlattıklarını söyleyerek “Beldemizde sosyal barışın tesis edilmesi misyonundan hareket ile seçim vaatlerimizde bulunan eğitim desteği önceliklerimiz arasındadır. Bu amaçla kasabamızdan Lüleburgaz’a liseye giden öğrencilerimize eğitim desteğinin sağlanması için insan odaklı çalışma çizgisinden sapmadan öğrencilerimize ufak da olsa eğitim hayatlarına yardımcı olmak amacıyla 1 Kasım 2019 tarihinden itibaren gidiş yol ücretleri ödenmeye başlanmış olup bu uygulamamız eğitim-öğretim yılı sonuna kadar devam edecektir. Tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diler, eğitim hayatlarında başarılar dilerim.” dedi.

Haber: Buğra KAYA

Fotoğraf: Büyükkarıştıran Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek