Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 23 Ekim 2019, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 711 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan İşçioğlu katılımcılara teşekkür etti

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamalarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.
Başkan İşçioğlu katılımcılara teşekkür etti  

3.’sü 19 Ekim Cumartesi günü kutlanan Muhtarlar Gününün büyük bir coşku içinde geçtiğini belirten Başkan İşçioğlu, günlerine katılan tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti. Başkan İşçioğlu yaptığı açıklamada “Demokrasimizin temel taşı olan muhtarlar, tüm kamu ve kuruluşlarımızda köprü görevi yapmakta olup bölgesinde vatandaşların sorunlarıyla ilgilenen, her türlü olumlu veya olumsuz sıkıntıları ilgili birimlere ileterek takipçisi olur. 19 Ekim’in Muhtarlar Günü ilan edilmesinin ardından 3.’sünü kutladığımız bu günümüzü coşku içinde geçirdik. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya’ya, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’a Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’ye, Belediye Başkan Yardımcılarına, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca’ya, İlçe Jandarma Komutanı Ömür Gökmen’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin’e, İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal’a, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abuzer Sağdıç’a, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk’a, Belediye Muhtarlar Müdürü Necmi İnci’ye, KÖYDES Müdürü Erkan Alkan’a, İl Genel Meclis Üyeleri’ne, Belediye Meclis Üyeleri’ne, CHP İlçe Başkanı Aziz Üstünalp ve Yönetimi’ne, MHP İlçe Başkanı İlkay Karataş ve Yönetimi’ne, AK Parti İlçe Teşkilatı’na, Lüleburgaz Engelliler Derneği Başkanı Ömer Dağ’a, kurum amirleri ve kuruluş temsilcilerine, gerek telefonla, gerek sosyal medyadan kutlayan ve çiçek gönderen tüm dostlarıma, derneğimin bünyesindeki tüm arkadaşlarım adına gönülden teşekkür eder, saygılarımızı sunarım.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek