Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 23 Ekim 2019, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 2130 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Medikent Sanat Perdesini açıyor

Özel Lüleburgaz Medikent Hastanesi çalışanlarının oluşturduğu Medikent Sanat Tiyatrosu 25 Ekim 2019 Cuma günü sezonu açıyor.
Medikent Sanat Perdesini açıyor  

2018 yılının Aralık ayında kurulan tiyatro grubu sezonu ‘Hepimiz Hastayız’ isimli oyunla açacak. Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde 3. kez sahnelenecek oyun saat 20.30’da başlayacak.

Genel Sanat Yönetmenliğini tiyatronun kurucusu olan Sara Kaplan’ın yaptığı ve yönetmenliğini Erdoğan Anıl Tekin’in üstlendiği oyun, hastane, hasta ve sağlık sorunlarını müzikli bir komedi şeklinde yansıtıyor.

Derleme skeçlerden oluşan oyunun prömiyeri 2018 Aralık ayında Medikent Sanat, Medikent Hastanesi Yönetim Kurulu, hastane çalışanları ve Lüleburgazlıların katılımıyla yapılmış, ilk defa sahneye çıkan amatör oyuncular salonu dolduran Lüleburgazlılar tarafından beğeniyle karşılanmıştı.

Oyunda kullanılan şarkılar ise Macit Yenice ve Ramazan Akduman tarafından yazılıp bestelendi.

12 sağlık çalışanının oluşturduğu Medikent Sanat Tiyatrosu; Samet Beyaz , Yaman Dalkıran, Filiz Aktaş, Ayşe Yoldaş, Özlem Uruk Tomruk, Tugay Kıray, Dİlay Kıray, Buse Bican, Gamze Çekiç, Nagihan Çekiç, Berken Evren, Simge Kuşdere’den oluşuyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek