Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 18 Ekim 2019, Cuma 09:09 tarihinde eklendi. 603 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Demokrat Parti’den Belediyelere ziyaret

Demokrat Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından Lüleburgaz, Büyükkarıştıran ve Ahmetbey Belediyelerine ziyaret gerçekleştirildi.
Demokrat Parti’den Belediyelere ziyaret  

DP Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Orhan Akyıldız, DP İlçe Başkanı Zeki Uslu ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi makamında ziyaret etti. Burada konuşan  Orhan Akyıldız, Başkan Gerenli’ye Parti olarak başarılar dilediklerini belirterek, “Yaptığınız çalışmalarda halkımız tarafından karşılığı bulunanları bizde takdir edeceğiz, fakat toplumumuzda karşılığı olmayan çalışmalarınızı eleştirme hakkımızı da kullanacağız. Bugüne kadar yapılan çalışmalarınız için tebrik ederiz. Belediyemizin asli hizmetleri yanına Eğitime de daha fazla katkınız olursa, batıdan doğuya doğru esecek rüzgâra katkınız fazla olur diye düşünüyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Murat Gerenli’de yaptığı konuşmada, DP yöneticilerini kabul etmekten mutlu olduğunu belirterek, “Parti rozetini çıkararak hizmet ediyoruz. Değişik fikirlere açık, olumlu ve saygılı eleştirileri saygıyla karşılayacağım. Eğitime gereken önemin verilmesi bizim çalışmalarımız içindedir. İnşallah daha fazla katkı yaparak geleceğimizi iyi inşa edeceğiz.” dedi.

DP Yönetimi daha sonra Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca ile Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’ı ziyaret etti. Başkan Çamlıca, yaptığı açıklamada “Bizden önceki yönetimin olumlu bulmadığımız işlerini bugüne kadar düzeltmeye çabaladık ve çabalıyoruz. Zorluklarımız bürokrasiden kaynaklansa da başarılı olmak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız.” ifadelerinde bulundu.

Orhan Akyıldız, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada “DP olarak geçte olsa başarı dileme görevimizi yerine getirdik. Yapılan çalışmaları yakından takip edeceğiz ve bizce iyi olmayan icraatları eleştiri sınırları içinde kalarak eleştireceğiz. Halkımızda karşılığı olan çalışmalarınızı destekleyeceğiz. Halkımızda karşılık bulmayanlarda da eleştiri hakkımızı kullanacağız.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek