Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 17 Ekim 2019, Perşembe 09:10 tarihinde eklendi. 613 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yerel Demokrasi, Gençliğin Sesi söyleşisi gerçekleşecek

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında 23 Ekim 2019 Çarşamba günü ‘Yerel Demokrasi, Gençliğin Sesi ‘ isimli söyleşi gerçekleştirilecek.
Yerel Demokrasi, Gençliğin Sesi söyleşisi gerçekleşecek  

Lüleburgaz Belediyesi’nin Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında düzenlediği ‘Yerel Demokrasi: Güven İnşa Etmek’ temalı etkinlik programında gerçekleşecek söyleşinin moderatörlüğünü  Avukat İsmail Emre Terci yapacak. Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’ndeki etkinliğe CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Gökçe Gökşen ve Sosyal Demokrasi Vakfı Genel Başkanı- Ekonomist Ertan Aksoy konuşmacı olarak katılacak.

Hafta kapsamında 12 Ekim Cumartesi günü Topolovgrad Halk Eğitim Merkezi Tiyatrosu ‘Herşey Bitince İyidir’ ve 13 Ekim Pazar günü Engin Sahne Tiyatrosunun Zindandaki Şair isimli oyunu sahnelenmişti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek