HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 16 Ekim 2019, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 4152 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeşildağ Köftecisi “İşletmemizi kasıtlı olarak provoke ediyorlar”

Lüleburgaz Yeni Mahalle İstanbul Caddesi’nde Mundo Pastanesi yanında hizmet veren Yeşildağ Tava Ciğer, Tekirdağ Köfte isimli işletmenin sahibi Ulufer Yeşildağ, dana kıymasında %1 kanatlı hayvan etine (tavuk kıymasına) rastlanması olayının 2,5 yıl önce yaşandığını, olayın tekrar gündeme getirildiğini ve o zaman yaşanan olayın tedarikçiden kaynaklandığını belirtti.
Yeşildağ Köftecisi “İşletmemizi kasıtlı olarak provoke ediyorlar”  

Lüleburgaz’da hizmet veren Yeşildağ Tava Ciğer ve Tekirdağ Köfte isimli işletme hakkında son dönemde dana eti ürünlerinde kanatlı hayvan eti (tavuk kıyması) çıktığı haberleri duyurulmuştu. Sosyal medyada çıkan bu haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirten işletme sahibi Ulufer Yeşildağ, olayın 2,5 yıl önce tedarikçiden kaynaklanan bir hatadan dolayı %1 oranında kıymada saptandığını belirtti.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan işletme sahibi Ulufer Yeşildağ, “27.02.2017 yılında Lüleburgaz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri işletmemize gelerek numune aldılar. Numunemizi kendimizden emin bir şekilde ekiplere verdik. Fakat 13.03.2017 tarihinde Tekirdağ Köftesinde %1 oranında kanatlı hayvan etine (tavuk kıyması) rastlanıldığı tespit edildiği belirtildi. Bu karar bize gerçek anlamda büyük bir şok yaşattı. Yaptığımız araştırmada durumun tedarikçiden kaynaklandığını bulduk ve 2,5 yıl önce yaşanan bu olayda verilen ceza tedarikçi tarafından karşılandı. O günden sonra tedarikçimizi değiştirdik ve kurumsal bir tedarikçiyle anlaştık. İşletmemiz asla böyle bir durumun içine girecek bir yapıda değildir. Tamamıyla tedarikçiden kaynaklanan bir hataydı. Bu olaydan bizde mağdur olduk.

Bu durumun tekrar gündeme getirilmesinin işletmemizi ve bizi karalamak için yapıldığını düşünüyoruz. İşletmemiz tüm hijyen ve kalite kurallarına dikkat eden bir işletmedir. Lüleburgaz  Halkı, işletmemizin verdiği hizmetlerden son derece memnundur.  Çok uzun yıllardır,  işletmemiz dimdik ayakta durmakta ve halkımıza hizmet vermektedir. Konuyla ilgili tüm belgelerimizi isteyen vatandaşlarımız işletmemizde görebilirler.” dedi

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek