Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 16 Ekim 2019, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 613 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO’dan KOBİ’lere dev hizmet

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO)ile KOSGEB Kırklareli Müdürlüğü tarafından 23 Ekim 2019 Çarşamba günü Yurtdışı Pazar Destek Programı Toplantısı düzenlenecek.
LTSO’dan KOBİ’lere dev hizmet  

KOBİ’lerin uluslararası pazara açılmalarına ve ihracat kapasitelerinin geliştirilmesine katkı sağlanması amacıyla Yurtdışı Pazar Destek Programı başladı. Program kapsamında fuardan makineye, yazılımdan personele birçok gider karşılanıyor. 

e-Devlet üzerinden başvuru alınmaya başlanan program, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Kırklareli Müdürlüğü işbirliğiyle, 23 Ekim 2019 Çarşamba günü 14.00’da Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılacak Yurtdışı Pazar Destek Programı Toplantısı ile ihracat yapan veya yapmak isteyen KOBİ’lere anlatılacak.

KOSGEB Kırklareli Müdürlüğü personellerinin katılımıyla gerçekleşecek toplantıyla ilgili yapılan duyuruda kontenjanın sınırlı olduğu ve katılacakların 22 Ekim 2019 Salı gününe kadar kayıt olmaları gerektiği belirtildi.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf LTSO

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek