İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 15 Ekim 2019, Salı 09:03 tarihinde eklendi. 1820 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tiyatronun dilinden herkes anlar

Lüleburgaz Belediyesi’nin Lüleburgaz’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte düzenlediği Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Kültür Turizm ve Spor Kulübü Derneği (LUTED) in davetlisi olarak Lüleburgaz’a gelen Comedy Theater "Velko Kanev" Chitalishte "St. St. Cyril and Methodius - 1894" – Tiyatrosu 12 Ekim 2019 Cumartesi günü Lüleburgaz Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi Her Şey Bitince İyidir isimli oyunu sahneledi.
Tiyatronun dilinden herkes anlar  

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi yanında bulunan Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde sahnelenen oyun  saat 20.00’de başladı.

 

Oyunu Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Güncer ve Erol Özgür, Lüleburgaz Belediyesi Kültür Müdürü Reşide Candan ve Lüleburgaz  Belediyesi Kültür Müdürlüğü Personeli,  Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Pekkan ve Büyükkarıştıran Belediye Meclis Üyeleri,  Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Bünnur Dinç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Lüleburgaz Kent Konseyi  Geçlik Meclisi Başkanu Ayberk Cengiz ve Gençlik Meclisi Üyeler, Lüleburgaz Medikent Oyuncularu, Lüleburgaz Halk Eğitim  Merkezi Bulgarca Kursu öğrencileri,   BAL GÖÇ Lüleburgaz Başkanı Veli Öner ve Yönetim Kurulu Üyeleri, LUTED Başkanı Ertan Bayer ve Yönetim kurulu Üyeler, ATADER Başkanı Yücel Kalkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri izledi.

 

Michael Green’in eserinden düzenlenen Her Şey İyi isimli oyunun yönetmenliğini Valcho Yanev yaparken Sahne Amirliği’ni Alexandrina Ignatova yaptı.

 

Oyunda dekor sorumlusu olarak Petko Yatakchiev, Müzik ve Işık’ta Dimitar Todorov, Suflör olarak da Mariya Paskaleva görev yaptı.

 

Oyunda; Petro Bryanov, Sylvia Demerdzhieva, Stamo Stamov, Tanya Stamova, Rosen Purlantov, - Lyubov Uzunova, Dani Bryanova, Iliya Devedzhiev, Trifon Trifonov, Angel Stamov, Maya Uzunova, Valcho Yanev rol aldı

 

Oyun sonunda ekibi tebrik eden Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, ; “Oyunun Bulgarca olmasına rağmen oyun öncesi yapılan küçük bir bilgilendirme ile oyunu Bulgarca bilmememize rağmen anladık. Buda bize tiyatronun dilinden herkesin anladığını gösterdi. Ekibin Lüleburgaz’a gelmesini sağlayan LUTED  Yönetimi Kurulu Başkanı Ertan  Bayer’e ve bu oyunu bizlerle buluşturan Topolovgrad ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek