33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 15 Ekim 2019, Salı 09:03 tarihinde eklendi. 665 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor Samsun’da farklı kaybetti

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor deplasmanda konuk olduğu Samsunspor’a 4-0 kaybetti.
Kırklarelispor Samsun’da farklı kaybetti  

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumunda 13 Ekim Pazar günü saat 17.00’da 8.hafta maçında Kırklarelispor Samsunspor’a konuk oldu. Kırklarelispor mücadeleye İbrahim Demir, Davut Babur, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü, Emre Keleşoğlu, Caner Koca, Enis Çeliksu, Mert Sinan Pekesen, Müslüm Aydoğan, Umut Pusat ve Malik Karaahmet ilk 11’i başladı.

Maça istediği gibi başlayamayan Kırklarelispor, oyunun kontrolünü ev sahibi ekibe kaptırdı. Karşılaşmanın 40.dakikasında Guido Koçer’in attığı golle Samsunspor 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra 42.dakikada Enes İslam İlkin durumu 2-0’a getiren golü kaydetti. İlk devre bu sonuçla sona erdi.

İkinci devrede de ev sahibi ekip Samsunspor etkili oyununu sürdürdü. 63.dakikada Atabey Çiçek’in attığı gol ile skor 3-0’a geldi. 70.dakikada ise sahneye çıkan Caner Arıcı, karşılaşmanın skorunu belirledi. Kırklarelispor, Samsunspor deplasmanından 4-0’lık bir mağlubiyetle ayrılmış oldu.

Bu sonuçla ligdeki 2.mağlubiyetini alan Yeşil Beyazlı takım, 10 puanda kalarak 12.sıraya geriledi.  Önümüzdeki hafta sahasında 1922 Konyaspor’u konuk edecek olan Kırklarelispor, 3 puan alarak taraftarı önünde ilk galibiyetini kazanmak istiyor.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek