Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 14 Ekim 2019, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1016 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Resim yarışmasının sonuçları belli oldu

Lüleburgaz Belediyesi’nin Türkiye ve Avrupa Birliği Arasında Şehir Eşleştirme Programı’nda kabul edilen Sanatla Birleşen Kültürler Projesi kapsamında düzenlediği resim yarışmasının sonuçları açıklandı.
Resim yarışmasının sonuçları belli oldu  

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) seçici kurulun değerlendirmeleri sonucunda birinci, ikinci ve üçüncü kategoride yarışarak resimleri ödüle layık görülen ilk ve ortaokul öğrencileri ile mansiyon ödülüne layık görülen öğrenciler açıklandı.

Lüleburgaz Belediyesi’nin açıkladığı sonuçlara göre; birinci kategoride Akım Koleji öğrencisi Fatma Naz Yıldız birinci, Yıldızlar Çocuk Akademisi öğrencisi Elif Genç ikinci, Yıldızlar Çocuk Akademisi öğrencisi Ali İmran Duran üçüncü oldu. Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu öğrencisi Derin Korkmaz ile Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Irmak Pişkinoğlu ise birinci kategorinin mansiyon ödülüne layık görüldü.

Yarışmanın ikinci kategorisinde Akım Koleji’nden Duru Küllü birinci, Elif Gencer ikinci ve Elif Elize Açıcı üçüncü olurken Akım Koleji’nden Derin Özkan ve Ramazan Yaman İlköğretim Okulu’ndan Eda Üstünkaya mansiyon ödülü aldı.

Yarışmanın üçüncü kategorisinde ise 8 Kasım Ortaokulu’ndan Ecrin Ayyürek birinci, Lüleburgaz İstek Okulları’ndan Zeynep Kahya ikinci ve Emrullah Efendi Orta Okulu’ndan Tuba Ceren Çalışkan üçüncü oldu. Üçüncü kategorinin mansiyon ödüllerini ise Fehmi Mutlu Ortaokulu’ndan Neva Batmaz ve Asya Batmaz aldı.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek