Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 14 Ekim 2019, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 746 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Topolovgrad ekibine “Hoş geldiniz” programı

Lüleburgaz Belediyesi Ekim Ayı’nın ikinci haftasında kutladığı Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Kültür Turizm ve Spor Kulübü Derneği (LUTED)’in daveti ile Bulgaristan’ın Topolovgrad Şehri Halk Eğitim Merkezi Velko Kanev Komedi tiyatrosunu Lüleburgaz’a davet etmişti.
Topolovgrad ekibine “Hoş geldiniz” programı  

Ekip 12 Ekim 2019 Cumartesi günü de Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi yanında bulunan Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde  Michale Green’in “Her Şey Bitince İyidir” isimli komedi oyununu sahnelemişti.

 

Oyundan bir gece öncede Lüleburgaz Belediyesi, LUTED ile birlikte ekip için “Hoş geldiniz” programı düzenledi.

 

Lüleburgaz Durak Mahallesi’nde bulunan Beylik Restaurant’ta düzenlenen programa Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, Lüleburgaz Belediyesi Kültür Müdürü Reşide Candan, Lüleburgaz Belediyesi Kültür Müdürlüğü personeli, Lüleburgaz Kültür Turizm ve Spor Kulübü Derneği (LUTED) Başkanı Ertan Bayer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ATADER Başkanı Yücel Kalkan, BAL GÖÇ Lüleburgaz Başkanı Veli Öner,  Bulgaristan Topolovgrad Halk Eğitim Merkezi Başkanı Trifon Lambov, Oyunun Yönetmeni Valco Yanev, LUTED Bulgarca-Türkçe Tercimanları Meliha ve Rıdvan Yüce  ile   Topolovgrad Belediyesi  Halk Eğitim Merkezi Velko Kanev Komedi Tiyatrosu oyuncuları katıldı.

 

Gecede Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Gücer, ekibe katılım belgelerini hediye etti. Topolovgrad ekibi de Lüleburgaz Belediyesi ekibine yanlarında getirdikleri hediyeleri sundu.

 

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer ve Topolovgrad Halk Eğitim Merkezi Başkanı Trifon Lambov’u ortak mesajı: “Sanat ve kültür sınırları kaldırır. Bizde birlikte daha güzel işler yapmak için işbirliğimize devam edeceğiz” oldu.

 

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek