Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 12 Ekim 2019, Cumartesi 09:35 tarihinde eklendi. 716 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hava yaz günlerini aratmıyor

Lüleburgaz’da hava sıcaklıkları önümüzdeki bir hafta boyunca yaz mevsimini aratmayacak.
Hava yaz günlerini aratmıyor  

Lüleburgaz’da hava sıcaklıkları yeniden artış gösterdi. Sağanak yağışların ardından Lüleburgaz yeniden güneşe kavuştu. Lüleburgaz’ı önümüzdeki günlerde yaz günlerini aratmayan hava sıcaklıkları bekliyor. Öğlen vakitlerinde hava sıcaklığının 26 dereceleri gördüğü şehrimizde geceleri ise hava sıcaklıklarında ciddi düşüş gözleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre 12 Ekim 2019 Cumartesi günü en yüksek hava sıcaklığının 23, en düşük 10 derece ve parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Lüleburgaz’da önümüzdeki bir hafta boyunca hava sıcaklıklarının en yüksek 24-26 derece, en düşük ise 6-11 derece aralığında olması bekleniyor. Az bulutlu havanın hakim olacağı şehrimizde yağış beklenmiyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek