Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 11 Ekim 2019, Cuma 09:20 tarihinde eklendi. 1372 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAŞKAN KENAN VAR’DAN LÜLEBURGAZSPOR CAMİASINA DUYURU

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Kenan Var, Teknik Direktör Hasan Al’ın görevine son verilmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Lüleburgazspor camiasını bilgilendirdi.
BAŞKAN KENAN VAR’DAN  LÜLEBURGAZSPOR CAMİASINA DUYURU  

Bundan sonra Lüleburgazspor’la ilgili olarak tüm gelişmeleri duyuracaklarını da belirten Başkan Kenan Var yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Lüleburgazspor’ un iyi olmasını isteyen Hasan Hoca aldığı 10 futbolcu ve Lüleburgazspor’lu diğer futbolcuların antlaşmasını kendisi yapmıştır. Bu aşamada benimle hiçbir futbolcu görüştürülmemiştir. Bu futbolcuların yetersiz olduğunu gördüğümde takviye olarak Deniz SERT’ i aldık. Deniz SERT’ i istemedi yetersiz olduğunu söyledi. Aldığı futbolcuları Bozcaada maçında gördük. 90 dakika boyunca karşı kaleye bir top dahi gitmedi. Hasan AL’ ın aldığı futbolcular 15.000 TL ücret alıyor. Lüleburgazlı 90 dakika sahada oynayan futbolcular Hasan Hocanın gözünde 7.000,00 TL ediyor bu futbolcular her maçta 90’ ar dakika oynuyor. Kendi getirdiği futbolcular hazır olmadıklarını söylüyorlar maçlarda da başarılı olamıyoruz. Hasan Hocaya söylediğimizde 6 hafta beklememizi söyledi. Benim böyle bir gücüm olmadığını ilk etapta 4 futbolcunun gitmesini istedim, fakat baktığımda 3 futbolcunun gittiğini gördüm. Çerkezköy Maçından sonra bu futbolcularla bu işin olmayacağını 2 futbolcu daha göndermesini istedim. Sonra bizden habersiz açıklama yapmış. Üç futbolcuyu gönderdikten sonra Kapaklı’ dan aldığım 2 haftadır oynatmadığı Buğra YAMAN’ ı Çerkezköy maçında sahaya sürdü. Kendi futbolcusundan asla vazgeçmiyor. Bizim Lüleburgazlı futbolcular arasında sıkıntılar başladı. Ben de bu durumda takıma müdahil olmaya başlayınca kızdı. O zaman işini doğru yapacak. İşini doğru yapana kimse karışmaz. Lüleburgaz sevgisi başarı ister biz başarıya hasretiz. Hocam getirdiği futbolcularla başarılı olacağına inanıp bizi de kandırıyor. Ben hayal görmüyorum. Bu futbolcularla oynayıp BAL Liginde başarılı olacağına inanan Hasan AL gece inanıyor maça çıktığı zaman yeniliyor, Hasan AL gerçekleri görmeyen kişidir. Kendisine teşekkür ediyorum normal hayatında başarılar diliyorum. Bize atalarımızdan kalan bir söz var. Parayı veren düdüğü çalar, parayı bulup Lüleburgazsapor’u alsaymış. Sedat Balaban’a bizi bu yolda desteklediği için teşekkür ediyorum. Lüleburgazspor’a 20.000 TL nakit olarak katkıda bulunmuştur. Kendi Şirketim Olan Gafuroğlu Depoculuk ve Lojistik Hizmetleri San.Tic.Ltd.Şti hesabından Lüleburgazspor için 23.685,00 TL Federasyon hesaplarına lisans bedeli, 171.750,00 TL futbolculara ve eski yönetime de 70.00,00 TL ödeme yapılmıştır.” Dedi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek