Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 11 Ekim 2019, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 79605 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Seçici kurul Sanat Kardeşliktir konulu resimleri değerlendirdi

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Türkiye ve Avrupa Birliği Arasında Şehir Eşleştirme Programı kapsamında projelendirilen Sanatla Birleşen Kültürler Projesi ‘Sanat Kardeşliktir’ konulu resim yarışması için seçici kurul değerlendirme toplantısı yapıldı.
Seçici kurul Sanat Kardeşliktir konulu resimleri değerlendirdi  

Proje kapsamında 5-7, 8-10 ve 11-15 yaş aralığındaki çocuklar barış, kardeşlik, adalet, eşitlik, çocuk, doğa ve ağaç sevgisi temalı resimlerini 2-3-4 Ekim tarihlerinde Lüleburgaz Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne teslim etmişti.

Sanatla Birleşen Kültürler projesi kapsamında düzenlenen "Sanat Kardeşliktir"  konulu resim yarışmasının seçici kurul değerlendirme toplantısı 10 Ekim 2019 Perşembe günü Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) gerçekleşti.

Kurulu Lüleburgaz Kültür, Sanat ve Spor Klubü Derneği resim öğretmeni Nevin Erbil, Tek Güzel Sanatlar Lisesi resim öğretmenleri Serpil Aksüt ve Fadime Tomar, Hürriyet Ortaokulu resim öğretmeni Deniz Şahin, 80.Yıl Ortaokulu resim öğretmeni Mehmet Azzem Akgöz, Özel Doğa Ortaokulu öğretmeni Onur Kaynak ile Özel İstek Ortaokulu öğretmeni Pınar Şinikoğlu seçici kurul üyelerini oluştururken Lüleburgaz Kültür, Sanat ve Spor Klubü Derneği resim öğretmeni Gizem Kara ile Genç Katılım Spor Klubü Derneği resim öğretmeni Aysun Çeçe ise gözlemci olarak yer aldı.

Proje sorumlusu Seda Kaplan’ın projeyle ilgili bilgiler vermesinin ardından kurul resimleri değerlendirdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek