33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 11 Ekim 2019, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 1571 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Topolovgrad Tiyatro Ekibi Yarın akşam sahnede

Lüleburgaz’a bugün gelen Bulgaristan’ın Topolovgrad şehrinde Comedy Theater "Velko Kanev" Chitalishte "St. St. Cyril and Methodius - 1894" – tiyatro ekibi yarın akşam saat 20.00’de Halk Eğitim Merkezi yanında bulunan Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde sahne alacak.
Topolovgrad Tiyatro Ekibi Yarın akşam sahnede  

Lüleburgaz Belediyesi’nin  Lüleburgaz’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte düzenleyeceği Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz Kültür Turizm ve Spor Kulübü Derneği (LUTED) in davetlisi olarak Lüleburgaz’a gelen olan ekip 12 Ekim 2019 Cumartesi günü  (yarın akşam) Her Şey İyi isimli oyunu sahneleyecek.

 

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi yanında bulunan Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde sahnelenecek olan oyun saat 20.00’de başlayacak.

 

Michael Green’in eserinden düzenlenen Her Şey İyi isimli oyunun yönetmenliğini Valcho Yanev yaparken Sahne Amirliği’ni Alexandrina Ignatova yapıyor.

 

Oyunda dekor sorumlusu olarak Petko Yatakchiev, Müzik ve Işık’ta Dimitar Todorov, Suflör olarak da Mariya Paskaleva görev yapacak.

 

Oyunda; Petro Bryanov, Sylvia Demerdzhieva, Stamo Stamov, Tanya Stamova, Rosen Purlantov, - Lyubov Uzunova, Dani Bryanova, Iliya Devedzhiev, Trifon Trifonov, Angel Stamov, Maya Uzunova, Valcho Yanev rol alıyor.

 

Oyunla ilgili olarak bilgi aldığımız LUTED Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Bayer yaptığı açıklamada; “Ekip 2016 yılının Nisan ayında Lüleburgaz’a gelmişti. O yıl Bakanın Karısı isimli oyunu sahnelemişti. 2017 yılında Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz’a gelen ekip İyi Doktor isimli oyunu sahnelemişti. 2018 yılına da Lüleburgaz’a gelen ekip Kadın Krallığı isimli oyunla karşımıza çıktı. Ekip oyunu Bulgarca oynamasına rağmen oyunu izleyenler oyunu anlamakta güçlük çekmedi. Çünkü Amatör bir ekip olmasına rağmen oyunculukları çok iyi. Bu yıl da her şey iyi isimli oyunla bizimle birlikte olacaklar. Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında Lüleburgazlı tiyatrso severleri güzel bir eserle buluşturacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek