33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 11 Ekim 2019, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 1085 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor Ortaköy karşısına Çetin Öten’le çıkacak

Lüleburgazspor’da Teknik Direktör Hasan Al’ın görevine son verilmesinin ardından Ortaköyspor karşılaşmasında takımın başında Çetin Öten olacak.
Lüleburgazspor Ortaköy karşısına Çetin Öten’le çıkacak  

Lüleburgazspor’da Teknik Direktörlük görevinde bulunan Hasan Al, Kulüp Başkanı Kenan Var’ın takımdan gönderilmesini istediği oyuncuları göndermemiş ve takımın hazır olmadığını söyleyerek 6 haftalık süre içerisinde takımın hazır olacağını söylemişti. 

Lüleburgazspor kulüp yönetimi tarafından, Hasan Al’ın bu oyuncuları takımdan göndermemesi, ardından antrenmanda oyuncularına yaptığı ve basına yansıyan açıklamalar nedeniyle görevine son verilmişti.

Lüleburgaz’da yaşanan gelişmelerin ardından 12 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 15.00’da oynanacak Ortaköyspor karşılaşmasında takım başında Çetin Öten olacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek