Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 03 Ekim 2019, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 2860 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeşil Park Köftesinin lezzeti ülke sınırlarını aştı

Lüleburgaz’da ünlülerin köftecisi olarak tanınan Yeşil Park Izgara Salonu sahibi İbrahim Yeşildağ’ın ünü Türkiye sınırlarını da aştı.
Yeşil Park Köftesinin lezzeti ülke sınırlarını aştı  

Yaklaşık 40 yıldır köftecilik yapan ve 1990 yılından bu yana Lüleburgaz’da hizmet veren Yeşil Park Izgara Salonunun işletme sahibi İbrahim Yeşildağ’ın köftelerinin ünü ülke sınırlarını aştı. Yeşil Park Izgara Salonu, birçok ünlü ismi konuk ederek adından önceki yıllarda da söz ettirmişti. Edip Akbayram, Barış Manço, Onur Akın, Cem Karaca,  Nursel İdiz,  Tolga Çandar, Adnan Şenses, Müslüm Gürses, Barış Akarsu, Yılmaz Morgül, Levent Üzümcü, İlber Ortaylı, Nil Karaibrahimgil, Meltem Cumbul, Enver Aysever, Atatürk’ün yaşayan tek akrabası olarak bilenen Yazar Selin Söğütlügil gibi daha birçok ünlü ismi ağırlamıştı.

Son olarak Çınaraltı Sohbetlerinin Moderatörü Ümit Zileli ile Gazeteci Can Ataklı’yı konuk eden Yeşil Park Izgara Salonu, Lüleburgaz’a gelen yabancı turistlerinde uğrak mekânı haline geldi. Geçtiğimiz hafta sonu Taylandlı turistleri konuk eden İbrahim Yeşildağ, eşsiz lezzetleriyle turistleri köftelerine hayran bıraktı.

İbrahim Yeşildağ, birbirinden lezzetli köfte çeşitlerinin yanında ayrıca Kelle Paça Çorbası, Kuzu Pirzola, Dana Bonfile, Sucuk Izgara ve Tavuk Izgara yaptıklarını belirterek, herkesi Yeşil Park Izgara Salonunun eşsiz lezzetini tatmaya beklediklerini belirtti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek