HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 01 Ekim 2019, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 1863 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlılar son sıcak günleri yaşayacak

Lüleburgaz, bu hafta son sıcak günlerini yaşayacak. Cuma gününden itibaren yağışlı hava etkisini gösterecek.
Lüleburgazlılar son sıcak günleri yaşayacak  

Yeni haftayı sıcak havayla karşılayan Lüleburgaz’da termometreler cuma gününe kadar 31 dereceyi gösterecek. Ekim ayına girmemize rağmen sıcak havanın etkisini şiddetli hissettirdiği Lüleburgaz’da hava cumaya kadar kavurmaya devam edecek. Lüleburgazlılar cuma gününe kadar bunalacak.

Cuma günü Lüleburgaz’da sağanak yağış bekleniyor. 3 gün boyunca devam etmesi tahmin edilen sağanak yağışın ardından hava sıcaklıkları düşecek. Hava sıcaklıklarının aniden düşüş göstereceği Lüleburgaz son sıcak günlerini yaşayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre sağanak yağış beklenen cuma günü hava sıcaklığı en yüksek 26, en düşük 14, cumartesi günü en yüksek 22, en düşük 12, pazar günü en yüksek 23, en düşük 11 derece olacak.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek