Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 27 Eylül 2019, Cuma 09:32 tarihinde eklendi. 2566 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şimdi levrek ve çipura zamanı

Balık sezonunun 1 Eylül’de açılamasının üzerinden yaklaşık bir ay geçtikten sonra balık tezgahları da zenginleşmeye başladı.
Şimdi  levrek ve çipura zamanı  

Lüleburgaz İğneada Balıkçılı Murat Önal sezonu yerli palamut ile açtıklarını belirterek; “Balık sezonunun açıldığı ilk hafta fazla balık yakalayamamıştık. Eylül ayının sonlarına doğru balık tezgahımızda zenginleşmeye başladı. Biz hamsi,  istavrit,  mezgit’in  kilosunu  25 TL çipura ve   levrek kilosu 40 TL deniz levrek kilosu 70 TL, Norveç somonu kilosu 80 TL  tekir,  mırlan kilosu 40 TL’den satılıyor. Balıklar günlük geldiği için fiyatlar da her gün değişiyor. Şimdi levrek ve çipura zamanı” dedi.

 

Ertan BAYER 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek