33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 26 Eylül 2019, Perşembe 09:11 tarihinde eklendi. 3915 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de CHP’li Lüleburgaz Belediyesi de CHP’li

CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde yaptığı açıklamalarla Kırklareli’nde ve Lüleburgaz’da gündem yaratan Olcay Kaya, istifa ettikten sonra da açıklamalarına devam ediyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi de CHP’li  Lüleburgaz Belediyesi de CHP’li  

Olcay Kaya bu kez gazetemize yaptığı açıklamada Lüleburgaz’da ki su faturalarının çok yüksek olduğunu belirterek Lüleburgaz Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni örnek alması gerektiğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de CHP’li Lüleburgaz Belediyesi’nin de CHP’li olduğunu belirten Olcay Kaya, İstanbul Büyükşehir Şehir Belediyesi’nin su faturalarında yüzde 40’ın üzerinde indirim yaptığını ancak Lüleburgaz Belediyesi’nin indirime gitmediğini dile getirdi.

Lüleburgaz Belediyesi’nin su faturalarında indirime gitmesi gerektiğini Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri’nin de bu konuya Belediye Meclisi’ne getirmesi gerektiğini vurgulayan Olcay Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı Halk'ın tamamının kullanabileceği hissedebileceği hizmetlerdir.
Lüleburgaz’da Vatandaş Su Faturalarında indirim istiyor ve Su Faturalarından şikayetçi bu duruma kimse kulak tıkamasın Lüleburgaz Belediyesi Meclis üyeleri biran önce gözden geçirip Su Faturalarında Mesken ve İş yeri olarak indirim kararı almalıdırlar.”dedi.

Tüzük İhlaline dikkat çekti

Olcay Kaya’nın yaptığı açıklamalar sadece kabarık su faturaları ile ilgili de değildi. Olcay Kaya, CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde TÜZÜK ihlali yapıldığını da dikkat çekerek açıklamasını şöyle sürdürdü.

“CHP İl Başkanlıklarında TEK Aday diye bir şey yoktur olamaz kabul edilemez..!!!
Kime Göre neye Göre Hangi Kritere Hangi Başarıya göre tek aday belirlenecek.!
O zaman bu partiye insanlar neden ÜYE oluyor. Seçme Seçilme Hakkını Getiren Partimizin bu karara ve düşünceye karşı çıkması gerekir.!! Milletvekilleri MYK-PM üyeleri Normal Sade üyelerin oylarıyla oralara geldiler Tek Adaylığa Karşı Çıkmak ilk önce kendilerinin görevidir..!! Biz Tek Adamlığa Karşı Çıkarken Tek adamlığımı kabul edeceğiz.!? Kırklareli il ve Lüleburgaz ilçe atamaları gerçekleşti Genel Merkez OLAĞANÜSTÜ Kongre yapmak için görevlendirildiniz Genelgesi gelen il ve ilçe Anayasa'ya göre olağanüstü kongreleri yapmak için çok kısa süreleri kalmalarına rağmen hiçbir şey yapmamaktadırlar.! Bu durum Partimizi zor durumlara sokabilir Geçen Hafta Hakim kararı ile Eskişehir İl'e Kayyum atandı ve 45 içinde Olağanüstü Kongre yapma talimatı verildi..!! Bizim il ve ilçe görevlileri Genel Merkezin Talimatını beklediklerini Ve Genel Merkezden Telefon açıp(RESMİ bir yazı olmadan)Olağanüstü Kongre yapmayın diyen Genel Merkez yöneticilerini dinleyip kulaklarının üzerine yatıyorlar..!! Unutmayın CHP Kanunla Parti Anayasası Tüzük ile yönetilir.. İşin ilginç tarafı Genel Merkez Genelgesi OLAĞANÜSTÜ Kongre toplanması için il'e ilçeye Görevli atıyor ama Genel Merkez Yöneticisi elinde Resmi yazı olmadan dayanaksız TÜZÜK'Ü Çiğneyerek Partinin Kanununu Anayasasını Hiçe sayarak OLAĞANÜSTÜ Kongre yapmayın diyor. Hukukçu arkadaşlar bu duruma sessiz kalmamalı kalamaz kanun var Partinin Anayasası var. Genel Merkezde Kaç Tane Genel Merkez var..?!!”

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek