Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 25 Eylül 2019, Çarşamba 09:11 tarihinde eklendi. 1596 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sibel Pişkin görevinden istifa etti

Bir süredir İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Sibel Pişkin, yaptığı yazılı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Sibel Pişkin görevinden istifa etti  

Sibel Pişkin yaptığı açıklamada “ 17 Eylül 2019 tarihinde İYİ Parti Genel Merkezimiz tarafından Kırklareli İl Başkanlığı’na yeni görevlendirme yapılmıştır. Atanan yeni İl Başkanımız Hilmi Hersek ile birlikte verimli bir siyasi çalışma yapamayacağımızı düşünüyorum. Bu nedenle, 22 Nisan 2019 tarihinden itibaren yürütmekte olduğum Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevimden 24 Eylül 2019 tarihinde istifa ediyorum.  İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevini devraldığım günden itibaren; partimizin ilke ve hedefleri doğrultusunda kurumsal kimliğimizin yaratılmasına, siyaseti değerler üzerinden yapmaya, sevgi ve saygı dili içerisinde iyi insanların iyi bir Türkiye için biraraya getirilmesine ve her daim iyiliğin peşinden koşmaya gayret edilmiş, bu çalışmalarımız saygıdeğer Lüleburgaz halkı tarafından da takdirle karşılanmıştır. İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın bu çalışmalarında emeği geçen öncelikle Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, parti üyelerimize, bizlere destek olan ve yanımızda olduklarını hissettiren kurum, STK ve çok değerli vatandaşlarımıza saygılarımı sunarım. Kırklareli İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek