Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 24 Eylül 2019, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1200 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genel Merkeze göre hareket edeceğiz

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün Pazartesi toplantısı dün 12.30-13.15 saatleri arasında parti binasında yapıldı.
Genel Merkeze göre hareket edeceğiz  

Toplantıyı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp yönetirken toplantıya CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Münevver Ardagül, CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri Avukat İsmail Yurdatapan, Burcu Sabancılar, Gökdeniz Sezer, Oğuz Kaan Kozar,  Ahmetbey eski Belediye Başkanı Recep Ayaz, CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Bülent Metin  ile birlikte parti üyeleri katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Lüleburgaz Başkanı Aziz Üstünalp; “Bugünlerde en çok konuşulan konu bizim kayyum yönetimimiz ve seçim süreci. Bizde bu konuda irtibat halindeyiz. Bizlere olağanüstü seçime gerek yok ayda bir kere seçim olmaz. Zaten partimiz 20 Şubat 2020 ile 20 Mart 2020 arasında bir tarihte Olağan Büyük Kurultayını yapacak. 30 Eylül’de de Olağan seçim süreci başlayacak. Size yazılı olarak iletilecek denildi. Biz de buna göre hareket edeceğiz. Bu nedenle bizler kırıcı olmamalıyız yapıcı olmalıyız. Bunun yanında eski İlçe Başkanımız Bülent Metin’de toplantıları takip ediyor. Kendisine ve eski İlçe Yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum” Dedi.

 

CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları’nın geçtiğimiz Pazar günü parti binasında büyük bir temizlik yaptığını Kadın Kolları Başkanı Münevver Ardagül ile Yönetim Kurulu Üyesi İlksen Vural buraya gelen misafirlerimiz en iyi şekilde karşılıyorlar. Hem gençlik kollarımıza hem de kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp’in konuşmasının ardından parti üyeleri söz almayınca Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş söz aldı.

 

Mustafa Altıntaş yaptığı konuşmadan önce herkesi selamlayarak konuşmasına başladı. Mustafa Altıntaş yaptığı konuşmada; “Bizler belediye başkanı olarak işlerimizi yoğun olduğu için parti toplantılarına fazla katılamıyoruz. Geçtiğimiz hafta eski belediye başkanımız bazı hatırlatmalarda bulunmuş. Belediye Başkanlarının en az haftada bir kez gelmesi gerektiğini söylemiş.  Doğrudur. Seçim broşürlerini masalarından ayırmaması gerektiğini söylemiş doğrudur. Bunun yanında bizler Ahmetbey’e iki büyük yatırım yapıyoruz. 3 milyonluk bu yatırımın 2.2 milyonu öndendi. Hiçbir kuruma veya bir mütaahide borcumuz yok. Kendisi bize niye buraya gelmediğimizi soruyor. Bizde onun nasıl buraya geldiğine şaşırıyoruz. Çünkü kendisi 2014 seçimlerinde Ahmetbey de partisi için çalışacağına bağımsız olduğunu ve boş oy attırdığını söyledi. 2019 seçimlerin de ise bırakın tarafsızlığı direk AK Parti’ye çalıştı. Şimdi bize çamur atıyor” dedikten sonra CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp araya girerek; “Bunlar Pazartesi toplantısında özellikler de basının olduğu ortamda konuşulacak konular değil. İl veya İlçe Danışma kurulu toplantılarında konuşmamız gerekiyor. Bizde ilçe yönetimimizle birlikte hazırlığını yapıp bir ilçe danışma kurulu toplantısı yapmak istiyoruz. Ahmetbey Belediye Başkanımıza da güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. ”

 

Sözlerine devam eden Mustafa Altıntaş “Burada eski İlçe Başkanımız var. Kendisi tek başına partimizde tek başına mücadele etti. Ona da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum”

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’ın ardından CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Bülent Metin söz aldı. Metin sitemkar bir konuşma yaparak ; “Bizler ilçe danışma kurulu toplantısı yapmak istedik. Ancak il başkanı daha sonra yaparsınız dedi. Partimize konuşulması gereken konuları parklarda meyhanelerde konuşan üyelerimiz dedikodudan başka bir şey üretmiyor.  Ama Aziz Başkan ve Mustafa Başkan bizleri hatırladı o yeter.  Ben buradan tüm partililerimizi biraz daha insaflı olmaya davet ediyorum” dedi.

 

Bülent Metin’in ardından Lüleburgaz’a bağlı Düğüncübaşı köyü delegesi Mümün Putuş söz aldı. Mümin Putuş yaptığı konuşmada; “Yahu ilçe başkanımız daha 3 gün olmuş göreve başlayalı geçtiğimiz hafta  demediğini bırakmadı bizim partililer. Biraz sabır. Eleştirmeyi çok seviyoruz. Ama iş yapmayı hiç sevmiyoruz. Olmaz böyle. Ben basın mensuplarından da bir şey rica edeceğim. Düğüncübaşı Avluobası arasında 2 kilometrelik bir yol var. Bu yol asfalt bozulmuş Asfaltın üzerine malzeme attılar. Yol iki günde bozuldu. Asfaltın üzerine sıcak asfalt dökülür. İl Genel Meclis Üyelerine söyledim. Hem bizimkilere hem AKP’nin kine bütçe yok dediler. Köyleri dışlamayın bu kadar” dedi.

 

Başka konuşmaya olmayınca toplantı 13.15’te sonra erdi.

 

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek