Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 23 Eylül 2019, Pazartesi 09:12 tarihinde eklendi. 1129 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hamzaçebi Lüleburgaz’ı ziyaret etti

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, 21 Eylül 2019 Cumartesi günü Lüleburgaz’a gelerek ziyaretlerde bulundu.
Hamzaçebi Lüleburgaz’ı ziyaret etti  

CHP İstanbul Milletvekili Hamzaçebi 21 Eylül 2019 Cumartesi günü Trakya ziyaretleri gerçekleştirdi. Hamzaçebi’nin Trakya’da ilk durağı Lüleburgaz oldu. Saat 12.30’da Lüleburgaz’a gelen Akif Hamzaçebi Lüleburgaz Belediyesi’ne, CHP İlçe Örgütü’ne ziyaretlerde bulundu.

İstanbul Milletvekili Hamzaçebi, Lüleburgaz Belediyesi’nin Bisiklet Yılı’nda projelendirdiği Bisiklet Taksileri inceledi.

Daha sonra Güzheri Yılmazoğlu’nun annesi Fehime Yılmazoğlu’nun cenazesine katılarak taziyelerini ileten Hamzaçebi, Lüleburgaz Belediyesi tarafından Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sokak Lezzetleri Festivali’nin de açılış törenine katıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek