HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Eylül 2019, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 1386 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güvenlik çalışanları mağdur mu edildi?

Sanofi İlaç Firması, 12 Eylül 2019 perşembe günü bünyesinde çalışan 17 güvenlik personelinin işine sebep belirtmeden son verdi.
Güvenlik çalışanları mağdur mu edildi?  

Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Sanofi İlaç Fabrikası’nda 12 Eylül 2019 perşembe günü ihtar yapılmadan 17 güvenlik personelinin işine son verildi. Firmanın haber de vermeden yarım saat içerisinde güvenlik personelinin tümünü işten çıkarması Lüleburgaz’ın gündemine oturdu. Güvenlik çalışanlarının hangi sebeplerle mağdur edildiği ise merak konusu oldu.

Narkotik amaçla kullanılan hammadde kayboldu

Firma tarafından güvenlik personelinin işten çıkarılma nedeninin belirtilmediği öğrenilirken güvenlik çalışanları sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda fabrikada üretimi yapılan narkotik amaçla kullanılan 200 kilogramlık hammaddenin kaybolmasından güvenlik personelinin sorumlu tutulduğu izlenimi vermek ve fabrika iç dinamiklerinde yaşanan olayları örtbas edebilmek için çalışanların işten çıkarıldığını iddia etti.

Securitas sahip çıktı

Securitas Güvenlik Şirketi bünyesinde çalışan güvenlik çalışanları tüm riskleri defalarca bildirdiklerini ancak önlem alınmadığını iddia etti. Sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak açıklamalarda bulunan güvenlik çalışanları, firma yönetiminin verdiği talimatla yıllardan beri Sanofi firmasında çalışan personelin üst ve araç aramasının yapılmadığı da belirtti. Bunun üzerine güvenlik personelinin bağlı bulunduğu Securitas firması, çalışanlarına yeni istihdam sağlayarak mağdur olmalarını önledi.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek