HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 19 Eylül 2019, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 926 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’a Türkiye Kupası’nda kolay rakip

Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur eşleşmelerinde 1954 Kelkit Belediyespor ile Ergene Velimeşespor ise Eyüpspor’la eşleşti.
Kırklarelispor’a Türkiye Kupası’nda kolay rakip  

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 17 Eylül 2019 salı günü çekilen kurayla Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur Eşleşmeleri de belli oldu. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor’un ve TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor’un da kupadaki rakipleri belirlendi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 3 maçta 2 puan toplayan Kırklarelispor, Ziraat Türkiye kupası 3.Tur eşleşmesinde TFF 3.Lig 3.grup ekibi 1954 Kelkit Belediyespor’la karşılaşacak.

1954 Kelkit Belediyespor’un ligde henüz puanı bulunmuyor.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’a iyi bir başlangıç yapan ve 3 maçta 6 puan toplayan Ergene Velimeşespor ise aynı ligte mücadele eden Eyüpspor ile eşleşti.

Eyüpspor’un ise ligte 3 maçta 4 puanı bulunuyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek